Boćarski klub Kalimanjac pokrenuo web portal

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 29. studenog 2018. - 10:30
Autor: 

„Obavještavamo zainteresovanu javnost sportsku javnost, bućare, zaljubljenike u bućanje i medije da je  Bućarski klub pokrenuo web sajt  na adresi www.kalimanjac.me.

Bućarski sport u Tivtu, ima veoma dugu tradiciju i brojne zaljubljenike u našem gradu, sa određenim zakašnjenjem ipak hvata korak sa vremenom i koristi mogućnosti digitalne komunikacije i prezentacije. Ovim ispunjavamo i obavezu propisanu u novom Zakonu o sportu i nadamo se da će i ostali bućarski klubovi vrlo brzo učiniti isto.

Cilj nam je da pored informacija o BK Kalimanjcu, prije svega promovišemo bućanje i doprinosimo njegovom daljem unapređenju i popularizaciji u Tivtu i Crnoj Gori, kao i da privlačimo što veći broj pripadnika svih generacija da se bave ovim zanimljivim sportom, koji je svojevrsna, ali još uvijek nedovoljno iskorištena, asocijacija na naš mediteranski kraj.

Na web portalu ćemo informisati o aktuelnim dešavanjima u našem klubu, ali i ostalim događajima u bućanju i oko bućanja u našem gradu, Crnoj Gori i svijetu. Trudićemo se da prenosimo informacije o savremenim trendovima u bućanju kako bi što prije hvatali korak sa istim. U rubrici priče i legende, sa željom da ih sačuvamo od zaborava, objavljivaćemo zanimljive priče, anegdote, legende, mitove iz istorije ovog sporta u Tivtu.

Sajt smo postavili 07. novembra,  razvijamo ga i sve sugestije bućara, prijatelja bućanja i onih koji će to postati su dobrodošle“ – poručuju iz Kluba.