Dobar nastup boćara

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 31. svibnja 2019. - 10:06
Autor: 

Jučerašnjim danom je završeno natjecanje u boćanju na Igrama malih zemalja, koje se igraju u našoj državi od 27. svibnja do 1. lipnja.

U crnogorskom finalu discipline "pojedinac klasično", igranom jučer u Budvi, Tivćanin Miroslav Petković je savladao Tomislava Rankovića 13:5, čime su oba naša natjecatelja osvojila još dvije medalje za Crnu Goru na ovim Igrama.

Debitantski nastup u petankama i to u seniorskoj konkurenciji, imale su i naše talentirane sugrađanke Gorana Ćuk i Tiana Radovanović, a u muškoj konkurenciji petnaestogodišnji Gracija Stjepčević je debitirao u disciplini "pojedinac" i "par" zajedno sa Đurom Milanovićem.

Naše reprezentativce je predvodio selektor Dejan Stjepčević, dok je selektor žena bio Nenad Ranković.

"Svakako moramo biti zadovoljni nastupom naših boćara na ovom takmičenju, jer je ipak velika stvar što smo povećali broj osvojenih odličja za našu državu sa osvojenom zlatnom i srebrnom medaljom. Pozitivna stvar je što su na ovom takmičenju nastupili mladi i talentovani Gracija, Gorana i Tiana i to u seniorskoj konkurenciji, a svakako se nadamo da će oni na narednim takmičenjima osvajati medalje kao što su Miroslav i Tomislav uspjeli na ovom", priopćili su iz Crnogorskog boćarskog saveza.