Humanitarna utrka za pomoć u liječenju dječaka Save Rilija

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 08. svibnja 2019. - 8:33
Autor: 

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) u subotu, 11.5.,  organizira  humanitarnu utrku pod nazivom “Tivat Fun Run ”. Sva prikupljena sredstva će biti usmjerena na liječenje dječaka Save Rilija iz Tivta.

Glavni pokrovitelj trke je Adriatic Marinas - Porto Montenegro, a njima su se pridružile mnogobrojne firme i pojedinci,  koji su prepoznali važnost ovog projekta. Utrku su također podržali Općina Tivat, MUP CG - Područna jedinica Tivat i volonteri Crvenog krsta.

Humanitarna utrka “Fun Run” se održava po peti put i postaje tradicionalan, vedar i pozitivan događaj humanitarnog karaktera,  koji okuplja veliki broj sudionika. Otvorena je za djecu i odrasle, pa i one koji se ne žele natjecati  za medalju već za opći  boljitak.

Utrka se održava u subotu, 11. 5., s početkom u 10 sati. Sudionici će moći  birati između dvije rute: 5 km natjecateljske rute ili 2 km Fun Run (zabavne) rute,  koja ne bi bila  natjecateljskog karaktera, te može i da se odšeta. Utrka će početi i završiti  ispred KSI škole. Sudionici  se mogu registrirati  u prostorijama škole u periodu od 8 - 15 sati, kao i na sami dan utrke, u periodu od 9:00 - 9:45 sati. Za djecu mlađu od 12 godina potrebna je pratnja roditelja. Prvih 100 prijavljenih dobiva Fun Run majicu.

Donacija za sudjelovanje iznosi 3 eura za djecu i 5 eura za odrasle sudionike. Na mjestu prijavnog centra, također će se moći kupiti tiketi za bogatu nagradnu lutriju, čije će se izvlačenje održati na platou ispred škole Knightsbridge, nakon proglašenja pobjednika. Svi registrirani sudionici uz registraciju dobivaju tiket za specijalnu lutriju.

„Brojne donacije za organizaciju trke, nagradnu lutriju i potporu  događaju, pored generalnog sponzora utrke, pristigle su iz Pert - voća i povrća, PrintFoxa, pekare Jomivex, sportskih klubova Porto Montenegro Sports Club I Yacht Club, Tivat Running Club, Sportikus, Unwind Studio, hotela “Regent”, hotela “The Chedi”, Avanturističkog parka “Lovćen”, kozmetičkih i frizerskih salona “Zen”, “Hair Culture”, tivatskih restorana i kafića “One”, “The Black Sheep”, “Minjon”, “Sumosan”, “Theodorus”, i “Big Ben”, a kao i svake godine imamo profesionalnu podršku fotografa Mihaela Đuričića .Pozivamo zainteresovane medije da izvještavaju sa događaja, te molimo da objave ovu informaciju“ – poručuju organizatori.

 

„Knightsbridge Schools International Montenegro je međunarodna škola sa internatom za djecu uzrasta od 3 do 18 godina. Ovo je jedina IB (Međunarodni bakalaureat) svjetska škola u Crnoj Gori, licencirana i od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore. Temeljena na međunarodnim standardima koji se očekuju od visokokvalitetnih škola širom svijeta, škola KSI Montenegro nudi jedinstven i primamljiv pristup obrazovanju u predivnom zalivu Boke Kotorske“.