Maini, Val i Vrmac na čelu prve lige

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 24. svibnja 2018. - 10:42
Autor: 

Prošlog vikenda je nastavljeno veoma interesantno natjecanje prve lige,  koju organizira  Crnogorski boćarski savez  i to utakmicama četvrtog kola.

Na zogovima u Donjoj Lastvi ekipa Palme je porazila Kalimanjac 14:4, u Gradiošnici ekipa Vrmca je bila bolja od Brđanina 16:2, a u derbiju kola Val je u Herceg Novom pobijedio Maine 10:8.

Nakon 4 odigrana kola, na vrhu tabele su Maini, Val i Vrmac sa 6 osvojenih bodova, slijedi Palma sa 4 boda, Kalimanjac je osvojio 2 boda a ekipa Brđanina je bez bodova.

U derbiju druge lige Palma 2 i Bacchus su igrali neriješeno 6:6, Slovenska plaža je u Budvi pobijedila Napredak 12:0, a Budućnost je u Gradiošnici poražena od Mladosti 8:4.

Na vrhu tabele su Slovenska plaža i Bacchus sa po 3 osvojena boda nakon dva odigrana kola, Palma 2, Mladost i Napredak su osvojili po 2 boda, a Budućnost je na začelju tabele bez bodova.

U drugom kolu treće lige, Kalimanjac 2 je pobijedio Omladinac 8:4, Češljar je bio bolji od budvanskog Omladinca 10:2, a Jadran iz Perasta je bio slobodan u ovom kolu.

Češljar je prvi sa 4 boda, Budva i Kalimanjac 2 slijede sa po 2 osvojena boda, a Omladinac i Jadran su bez bodova.