Mini rukomet, veliki spektakl u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 18. studenog 2019. - 8:51
Autor: 

Turnir u mini rukometu koji je sjajno organiziran u Tivtu, opravdao je očekivanja ljubitelja rukometa, privukao veliku pozornost gledatelja i javnosti, a donio ogromnu radost i veliko iskustvo za dječake i djevojčice koji su sudjelovali.

Pored Partizana iz Tivta, na turniru su sudjelovali Leotar iz Trebinja, Titan iz Podgorice, Maestral iz Herceg Novog i Stars sa Cetinja. Poslije zaista zanimljivih utakmica i velike borbe na terenu, u konkurenciji dječaka 2009. godište i mlađi, prvo mjesto je osvojio Partizan iz Tivta, ispred Starsa sa Cetinja, Titana iz Podgorice i Leotara iz Trebinja.

U konkurenciji djevojčica 2009. godište,  najbolja je bila ekipa Maestrala iz Herceg Novog, drugo mjesto je osvojila ekipa Starsa s Cetinja, treći je Titan iz Podgorice, a četvrti Partizan iz Tivta.

Zanimljivo je bilo u obje konkurencije, kada je 2010. godište u pitanju. Partizan iz Tivta je osvojio prvo mjesto, drugi je bio Stars s Cetinja, treći Leotar iz Trebinja, a četvrti Titan iz Podgorice.

Kod djevojčica, prvo mjesto je osvojila ekipa Starsa sa Cetinja, drugo Maestrala iz Herceg Novog, treće Partizan iz Tivta, a četvrto Titan iz Podgorice.