Narednog vikenda 2. kotorski triatlon OCEAN LAVA MONTENEGRO

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 08. svibnja 2017. - 10:01
Autor: 

Ovog vikenda,13. i 14. svibnja, Kotor će biti domaćin oko 330 sportaša – triatlonaca, iz ukupno 31 države svijeta, koji se ne natjecati na 2. kotorskom triatlonu Ocean Lava.

Prošlogodišnja organizacija, obzirom na prvi put održavanja ovakve sportske manifestacije, bila je više nego uspješna, što su prepoznali sportaši diljem svijeta te je broj sudionika za ovu utrku znatno veći.

Ocean Lava  podrazumijeva 1.9km plivanja, 90km biciklizma i 21 km trčanja. U subotu 13. svibnja, na platou Šoping centra Kamelija u 10 sati počinje registracija pristiglih triatlonaca, i taj dan je rezerviran za pripremu. U 19 sati ispred vrata Staroga grada bit će ceremonija svečanog otvorenja ovogodišnjeg triatlona.

U nedjelju, 14. svibnja, trka počinje  plivanjem, u 7 sati ujutro, i završetak trke se očekuje negdje oko 15 sati. U 20 sati u diskoteci Maximus održat će se ceremonija dodjele nagrada.

Za realizaciju ove značajne manifestacije, od iznimne važnosti je sudjelovanje volontera, koji će sportašima pomagati tijekom trke, bodriti ih, osiguravati stazu, pomagati prilikom pripreme startnih paketa i slično. Organizator se pobrinuo da volonteri također dobiju okrepljenje, te osmislio i igru u kojoj će se birati najbolja volonterska grupa, a prikupljena novčana sredstva donirat će se po dogovoru nekoj NVO ili humanitarnoj organizaciji.

Svi volonteri koji bi željeli biti dio ovog važnog sportskog događaja, i dati svoj doprinos uspješnoj realizaciji istog, mogu se registrirati na web stranici http://www.oceanlava.me/volunteers/