OCR Montenegro tim ostvario izuzetne rezultate

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 09. srpnja 2024. - 17:28
Autor: 

Proteklog tjedna, OCR Montenegro tim je ostvario izuzetne rezultate na prestižnoj trci s preprekama, Spartan Battle OCR, koja je održana u Kreševu, Bosna i Hercegovina. Vođeni trenerom mlađih sekcija, Dejanom Miloševićem, tim je demonstrirao izvanrednu spretnost i izdržljivost, pri čemu su od deset sudionika njih devet stalo na pobjedničko postolje.

Spartan Battle OCR trka je poznata po svojoj zahtjevnosti, gdje natjecatelji moraju savladati raznolike terene i prepreke u što kraćem vremenskom roku. U kategorijama za najmlađe Mali Heraklo, od 5 do 8 godina, Nemanja Korsić je osvojio drugo mjesto, dok su stariji natjecatelji bili suočeni s još većim izazovima.

U kategoriji Apolon (9 do 11 godina), Ivan Čavor i Tara Pavlović su se istakli osvajanjem prvih mjesta, dok su Laura Matković i Vita Milošević zauzele drugo i treće mjesto.

U kategoriji Leonidis (12 do 14 godina), Luka Milošević i Mila Korsić su također dominirali, osvojivši prva mjesta, a Petra Kilibarda i Karlo Hozjan su se popeli na treće stepenike pobjedničkog postolja.

Natjecatelji u kategorijama Titan (15 do 17 godina) na kojoj je sudjelovao Mojaš Kašćelan i stigao samo par sekundi iza trećeplasiranog kao i Zeus kategorija (18 i više godina), u kojoj je sudjelovao trener Dejan, suočili su se s najzahtjevnijom stazom dužine 5,2 km sa 280 metara uspona i 20 prepreka.
Trener Dejan je u svojoj grupi završio kao prvi, dok je u ukupnom plasmanu bio sedmi od 50 Spartanaca koliko ih je sudjelovalo na ovoj trci.

"Trke sa preprekama postaju sve popularnije u Crnoj Gori," istakao je trener Milošević, dodajući da je OCR Montenegro, koji je dio organizacije K4, već formirao OCR Ligu za djecu, a uskoro planira isto i za odrasle.: "Naš tim učestvuje na skoro svim trkama u zemlji i regionu i očekujemo da ćemo krajem ove godine imati takmičare i na Svjetskom prvenstvu na Hvaru."

Ovakvi rezultati potvrđuju rastuću popularnost i značaj OCR trka u zemlji i regionu, a OCR Montenegro tim nastavlja da bude na čelu ovog sportskog pokreta, podižući ljestvicu izazova i uspjeha za sve sudionike.

OCR Montenegro ne zaustavlja se tu; u narednom periodu najavili su organizaciju dvije nove i izazovne OCR trke pod nazivom Gladiator, koje obećavaju da će biti test snage, brzine i izdržljivosti za najambicioznije natjecatelje. "Samo najjači, najbrži i najistrajniji će dobiti titulu modernog gladiatora," zaključuje trener Milošević i dodaje da će i oni koji samo žele da se oprobaju u ovoj novoj sportskoj disciplini imati posebnu tzv. FUN - zabavnu, ne natjecateljsku kategoriju. "U toj kategoriji očekujemo najbolje selfije i uopšte fotografije pa ćemo umjesto podijuma za najbolje vrijeme u toj FUN kategoriji dodjeljivati nagrade za najbolju fotografiju sa trke - " s osmjehom potvrđuje Milošević.