Odigrano predzadnje kolo Zimske lige

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 09. travnja 2019. - 8:16
Autor: 

 U organizaciji Boćarskog saveza Tivta  prošlog  tjedna su odigrani mečevi desetog,  a ujedno i predzadnjeg kola Zimske lige.

Prvoplasirana ekipa Vrmca je bila slobodna u ovom kolu, Palma 1 je savladala ekipu Bacchusa 7:5, Kalimanjac 1 je bio bolji od Češljara 10:2, a istim rezultatom je Kalimanjac 2 porazio Brđanina, ekipa Napretka je osvojila prvi bod u duelu s  Budućnosti podjelom bodova 6:6, a ekipa Mladosti je napravila iznenađenje pobjedom nad Palmom 2 od 8:4.

Na vrhu tabele je Vrmac sa 16 osvojenih bodova koliko ima i Palma 1, prati ih Kalimanjac 1 sa 15 bodova, Palma 2 je osvojila 11, Kalimanjac 2 ima bod manje, ekipa Bacchusa je osvojila 9 bodova, Češljar i Brđanin imaju po 6 bodova, ekipa Budućnosti i Mladosti su osvojile po bod manje, dok je na začelju tabele Napredak s jednim bodom.

U zadnjem kolu ovogodišnje Zimske lige koje se igra ovog  tjedna  sastaju se : Budućnost - Palma 2, Kalimanjac 2 - Napredak, Kalimanjac 1 - Palma 1, Bacchus - Brđanin i Vrmac - Češljar, a ekipa Mladosti je slobodna u ovom kolu.