„Palma“ osvojila Novembarski turnir

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 24. studenog 2019. - 8:42
Autor: 

Sinoć je u boćarskoj hali u Kalimanju završen 45 Novembarski - Kalimanjac 2019. utakmica polufinala i finala.

U prvom polufinalu sastali su se ekipa BK Palma i BK Val u kojem je bolja bila ekipa BK Palma. U drugom polufinalu sastale su se ekipe BK Vrmac i Bk Bacchus I, a u ovom polufinalu bila je bilja ekipa BK Bacchus I.

Tako su se u finalu sastale ekipa BK Palma i BK Bacchus I u kojem je zasluženo pobijedila i osvojila prvo mjesto na turniru ekipa BK Palma.

U utješnom finalu pobijedila je ekipa BK Val iz Herceg Novog i tako osvojila treće mjesto.

Odmah po završetku finala uručene su medalje i pehari najboljima.

Svim prisutnima se prvo obratio predsjednik BK Kalimanjac Vatroslav Belan koji se još jednom zahvalio svim ekipama na sudjelovanju i svim prisutnima sto zajedno sa članovima BK Kalimanjac održavaju tradiciju dugu već 45 godina, a svome gradu u čast.

Pehar i medalje pobjednicima je dodijelio potpredsjednik Općine Tivat Dejan Maslovar. Drugoplasiranoj ekipi pehar i medalje dodijelio je Ivan Perčin, potpredsjednik BK Kalimanjac, a pehar i medalje za treće mjesto dodijelio je Ilija Janovic potpredsjednik Općine Tivat.

Na kraju su domaćini turnira iskoristili ovu priliku i dodijeli priznanja najuspješnijima na skoro završenom klupskom pojedinačnom natjecanju. Predsjednik Skupštine BK Kalimanjac dodijelio je priznanja Davoru Škanati za osvojeno prvo mjesto u disciplini precizno izbijanje, Predragu Barošu u disciplini bliženje i izbijanje u krug i Damiru Daboviću u disciplini pojedinac klasično.

Nakon svečanog zatvaranja turnira do dugo u noć nastavila se fešta uz jelo i piće i odličnu atmosferu.