Palma usamljena na vrhu tabele

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. lipnja 2020. - 9:50
Autor: 

Prošlog vikenda su odigrani mečevi 3. kola Prve lige u organizaciji Crnogorskog boćarskog saveza. Kalimanjac je na domaćem terenu poražen od ekipe Vrmca 16:7, Maine su u Budvi bile uvjerljive  protiv ekipe Bacchusa 22:1. U jučer odigranom derbiju kola odigranom između jedine dvije neporažene ekipe, ekipa Palme je bila sigurna protiv prošlogodišnjeg prvaka, Vala iz Herceg Novog rezultatom 17:6, i sa ovom pobjedom se osamila na vrhu tabele sa maksimalnih 6 bodova nakon 3 odigrana kola.

Slijede ekipe Vala i Vrmca sa po 4 osvojena boda, po jednu pobjedu i 2 boda imaju ekipe Maina i Kalimanjca, dok je ekipa Bacchusa na začelju tabele bez bodova.

 Sljedeći vikend se u mečevima 4.kola sastaju : Bacchus - Vrmac, Maini - Palma i Val - Kalimanjac.

 U 2. kolu Druge boćarske lige koje je odigrano prošle sedmice, ekipa Meljina je bila sigurna i uvjerljiva protiv Budućnosti rezultatom 15:2, Palma 2 je na svom terenu savladala ekipu Brđanina 9:8, dok je ekipa Kalimanjca 2 bila slobodna u ovom kolu.

 Ekipa Meljina je sama na vrhu drugoligaškog karavana sa osvojena 4 boda, po jednu pobjedu i 2 boda su uknjižile ekipe Palme 2 i Kalimanjca 2, dok su bez osvojenih bodova Budućnost i Brđanin. Sutra se liga nastavlja mečevima 3. kola, a od 18 sati se sastaju : Budućnost - Palma 2, Kalimanjac 2 - Meljine, a ekipa Brđanina je slobodna u ovom kolu. Treća liga je također nastavljena prošlog  tjedna mečevima 2.kola. Mladost je u Tivtu poražena od Jadrana iz Perasta rezultatom 8:5, ekipa Omladinca je u Budvi savladala Češljar 10:3, dok je mlada CBS ekipa bila slobodna. Omladinac je na prvom mjestu sa 4 osvojena boda nakon 2 odigrana kola, po 2 boda su uknjižile CBS ekipa i Jadran, dok su bez osvojenog boda Mladost i Češljar. U 3. kolu koje se igra u četvrtak sastaju se : Češljar - Mladost, CBS ekipa - Omladinac, a ekipa Jadrana je slobodna u ovom kolu.