Partizan pobjedom završio prvi dio sezone

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 22. prosinca 2016. - 9:24
Autor: 

Sinoć je u Tivtu RK Partizan 1949 pobjedom nad Lovćenom uspješno završio prvi dio sezone, ostavši na drugoj poziciji u ligi.

 

Vidno izmoreni dosadašnjim dijelom prvenstva, te igrama u Europi gdje je Partizan izborio mjesto među 16 najboljih, ekipa sinoć nije pružila svoj maksimum. Iako nadmoćna na samom početku utakmice, ekipa je brzo pala i dozvolila Lovćenu odlazak na poluvrijeme s vodstvom.

Bolja igra je uslijedila tek u završnici drugog poluvremena, što je Partiznu donijelo pobjedu u ovom meču. Mlada ekipa Lovćena nije imala šanse u meču protiv nadmoćnije ekipe Partizana, iako su pružili zavidan otpor, što završni rezultat od 31:29 i pokazuje.

 

„Iako smo u meč ušli spremni, bilo je očigledno da momci nisu bili u stanju da pruže svoj maksimum. Važno je da smo završili prvi dio prvenstva sa pobjedom, jer nas čeka drugi dio prvenstva nakon kratke pauze, kao i još utakmica u Evropi.

Čestitao bih i momcima sa Cetinja koji su večeras odigrali odličan meč“, rekao je izbornik Tivćana, Dejan Stjepčević.

Nakon  kratke pauze, Partizan će početi pripreme za nastavak prvenstva gdje ih čeka i nastavak europskog Challenge Cup-a u kojem će ekipa igrati protiv ekipa Valura sa Islanda. Obije utakmice će se odigrati u Tivtu, 18. i 19. veljače 2017. godine.

Kao što je najavljeno, ova utakmica je bila humanitarnog karaktera i sakupljeno je 400 eura koje će RK Partizan uplatiti za pomoć Anđeli Petrović iz Kotora.