Porto Montenegro i ove godine podržava JK „DELFIN“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 29. travnja 2015. - 11:49
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine nastavlja da podržava Jedriličarski klub Delfin iz Tivta, kroz godišnje sponzorstvo u vrijednosti od 3.000 eura.

„Imamo izuzetno kvalitetnu sponzorsku saradnju sa Porto Montenegrom. Dobijena sredstva ćemo usmjeriti na pripreme jedriličara, Matije Grabića i Igora Lesa. Les će početkom jula učestovati na Svjetskom prvenstvu, Laser World Sailing Championship, u Kinkgstonu u Kanadi, odakle očekujemo da se vrati sa plasmanom za Olimpijske igre 2016. u Rio de Jeneiru“, istakao je predsjednik UO JK "Delfin" Robert Farkaš.

Igor Les komentira  da je zadovoljan dosadašnjim plasmanom, ali i da je ovo najskuplja sportska godina za njega i Klub, jer su svi svjetski kupovi kvalifikacija za njegov odlazak na Olimpijadu. Uz svakodnevno naporne treninge u akvatoriju Bokokotorskog zaljeva, prije odlaska u Kanadu, očekuje ga i jedriličarski izazov na Split Olympic Sailing Week-u, početkom svibnja. 

„Kompanija Adriatic Marinas ovim sponzorstvom nastavlja da ulaže u mlade nade tivatskog jedrenja - Matija Grabić i Igor Les su svojim plasmanima zaslužili povjerenje, tako da se nadamo da će uz dobar vjetar i sve veće jedriličarsko iskustvo ovi momci uspješno jedriti ka svjetskim medaljama“.