Sestre Pean ponovno briljirale

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 29. listopada 2023. - 20:45
Autor: 

Proteklog vikenda Sofia i Ðorđa Pea,  inače gošće našeg radija, zajedno s trenerom Nikolom iz borilačke akademije Rebel, imale su još jedan uspješan nastup, ovog puta je   Judo u pitanju, boreći se za Judo klub Tivat.

Ðorđa je nakon tri fascinantne pobjede, dominacijom nad protivnicama , u sve tri borbe postala prvakinja države u uzrastu “poletarke”, u kategoriji do 28 kilograma. Državno prvenstvo održano je u Podgorici u subotu.

Napomene radi, Ðorða je osvajač državnog prvenstva u kik boksu, i zlato s međunarodnih turnira u Brazilskoj džiu džici i kik boksu.

Do sada ni jednom natjecanju  u Crnoj Gori nije pošlo za rukom osvajanje međunarodnih kupova u tri različite borilačke vještine. A,  još veću čar svemu tome daje da to ostvaruje jedna curica od 9 godina.

Starija sestra, Sofia Pean, koja nas je također navikla na zlatna odličja borila se na drugom frontu, ovoga puta na međunardonom kupu u Kraljevu i osvojila je 2. mjesto. Nakon sjajne borbe nažalost ovoga puta se morala zadovoljiti srebrom. U uzrastu starijih poletarki, kategoriji do 34 kilograma.

 Ogroman rad, trud i odricanje ovih curica kao i predanost i posvećenost trenerskog kadra kako u Judo klubu Tivat, tako i u borilačkoj akademiji Rebel učinili su da postoje ovakvi rezultati.