Spektakularan kraj uspješne godine za mini rukomet

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 28. prosinca 2019. - 11:44
Autor: 

Rukometaši Partizana iz Tivta, koji će se u sezoni, koja je u tijeku, definitivno boriti za osvajanje trofeja kako u šampionatu tako i u Kupu Crne Gore, nalaze se na zasluženom odmoru.

U međuvremenu, u petak su posljednji trening u 2019. godini odradili dječaci i djevojčice iz Mini škole rukometa i pioniri. Više od 50 dječaka i djevojčica, doživjelo je veliko iznenađenje na treningu, koji su počeli s mnogo entuzijazma i ozbiljnosti.

Naime, trener Vuk Kaluđerović je u suradnji s roditeljima, koji su također prisustvovali treningu, točnije rečeno pojavili su se desetak minuta poslije početka, kako ne bi pokvarili iznenađenje, klincima priredili zaista lijepo iznenađenje, a ujedno ih nagradili za posvećenost, rad, trud i odlične rezultate u godini, koja se bliži kraju.

Trening je prekinut, svjetla su prigušena, a zatim je u dvoranu stiglo nekoliko torti, upaljene su svijeće, a zatim je uslijedila prava svečana atmosfera, a u očima klinaca i klinceza je bilo više nego vidljivo da su sretni, kako zbog iznenađenja tako i zbog činjenice da su članovi grupe koja iz dana u dan liči na skladnu obitelj.

Broj članova raste iz mjeseca u mjesec, a trener Vuk Kaluđerović i Rukometni klub Tivat se nadaju da će taj trend biti nastavljen i u 2020. godini, jer je mini rukomet u stvari osnova, na kojoj se planira dalji razvoj i unaprjeđenje rukometa u Crnoj Gori.

Akciju mini rukometa i širenja mini rukometa širom Crne Gore je podržao i aktivno se uključio i Rukometni savez Crne Gore, na čelu s predsjednikom Petrom Kapisodom.