Val i Palma dijele prvo mjesto

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 06. srpnja 2020. - 10:00
Autor: 

Za vikend su odigrani mečevi 5.kola Prve crnogorske boćarske lige, kojima je ujedno i završena prva polovina ligaškog dijela natjecanja.

Maini iz Budve su na gostovanju Kalimanjcu zabilježili sigurnu i uvjerljivu pobjedu 21:2, dok je Palma u Donjoj Lastvi porazila ekipu Bacchusa 16:7. U derbija ovog kola, Val iz Herceg Novog je na gostovanju u Gradiošnici bio bolji od domaćeg Vrmca 14:9.

 Na polovini ligaškog dijela natjecanja prvo mjesto dijele ekipe Vala i Palme sa po 8 osvojenih bodova, po 6 bodova imaju Maini i Vrmac, Kalimanjac s jednom pobjedom ima 2 upisana boda, dok je Bacchus na začelju tabele bez osvojenog boda.

Sljedeći vikend se igraju mečevi 6.kola, a sastaju se : Vrmac - Maini, Kalimanjac - Palma i Bacchus - Val.

 U mečevima 4.kola Druge lige, Palma 2 je poražena od Kalimanjca 2 rezultatom 11:6, ekipa Brđanina je upisala prvu pobjedu protiv Budućnosti 10:7, dok je ekipa Meljina bila slobodna u ovom kolu.

Meljine su usamljene na vrhu tabele sa 6 osvojenih bodova, Kalimanjac 2 je sa dvije pobjede uknjižio 4 boda, dok su po 2 boda osvojili Budućnost, Brđanin i Palma 2.

Sutra se igraju mečevi 5.kola u kojima se sastaju Kalimanjac 2 - Brđanin, Meljine - Palma 2, dok je Budućnost slobodna.

 Natjecanje u Trećoj ligi je također nastavljeno mečevima 4.kola.

Jadran je na svom terenu u Perastu savladao ekipu Češljara 10:3, Mladost je uknjižila nove bodove pobjedom nad mladom CBS ekipom 7:6, a prvoplasirani Omladinac je bio slobodan u ovom kolu.

Nakon 4 odigrana kola Omladinac iz Budve je prvi sa 6 bodova, Jadran i Mladost su osvojili po 4 boda, CBS ekipa je uknjižila 2 boda, a na začelju tabele je Češljar bez osvojenog boda.

U četvrtak se u mečevima 5. kola sastaju : CBS ekipa - Jadran, Omladinac - Mladost, dok je ekipa Češljara slobodna u ovom kolu.