EX YU – večer za Mirjanu Krstičević

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 27. studenog 2014. - 9:44
Autor: 

Regent Porto Montenegro će na zabavan način obilježiti 29.studeni, Dan Republike bivše SFRJ.

U klasičnom Library Baru uz zvuke YU – rocka i promotivne cijene svih vrsta rakija marke ‘Stara rakija’ i piva ‘Nikšićko pivo’ od 3.00 eura proslavit će se ovaj nekada veliki praznik.

Sav prihod od prodaje hrane i pića bit će upućen za pokrivanje troškova liječenja naše sugrađanke Mirjane Krstičević. Podsjećamo, Mirjana je teško povrijeđena u prometnoj nesreći, koja se dogodila 29. rujna 2013. godine nakon čega je kontinuirano boravila na Vojno – medicinskoj akademiji u Beogradu, Kliničko bolničkom centru u Podgorici i trenutno na Institutu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju u Igalu.

Uz pomoć svoje obitelji, brojnog tima liječnika i fizioterapeuta Mirjana prkosi zakonima medicine i njeno zdravstveno stanje je značajno bolje. Međutim, njeno dalje liječenje, lijekovi, usluge fizioterapeuta i ostalih potrepština zahtijevaju značajna sredstva.

Čast nam je pridružiti se akciji koju su u prethodnim danima pokrenuli naši sugrađani preko društvenih mreža i na ovaj način pružiti Mirjani ruku solidarnosti na putu oporavka.