Počinju "Tivatske ljetnje fešte"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 23. lipnja 2014. - 12:25
Autor: 

Turistička organizacija Tivat i ove je godine pripremila bogat kulturno-zabavni program i dešavanja, s ciljem animiranja  posjetitelja koji će ovo ljeto provesti u našem gradu.

"Tivatske ljetnje fešte" će 2. srpnja (srijeda) otvoriti beogradska grupa S.A.R.S. koja će, u sklopu turneje,  nastupiti u Tivtu na Trgu Magnolija, s početkom u 22 sata.

To je samo jedan od mnogobrojnih koncerata koji će se, u sklopu "Tivatskih ljetnjih fešta", održati u Tivtu. Izdvajaju se koncerti sarajevske grupe "Letu štuke" (23.sprnja na gradskoj rivi Pine u 22:30) i koncert Nine Badrić, koji će se održati 18. kolovoza na gradskoj rivi Pine, s početkom u 22 sata.

U sklopu "Tivatske ljetnje fešte" bit će održana i gastro manifestacija "Ljeto dobrog ukusa". Fešta će biti organizirana 7. srpnja u 4 restorana( Hotel Mimoza, restoran Lungo Mare, hotel Magnolija, konoba Bachus) s početkom u 21 sat. "Ljeto dobrog ukusa" bit će organizirano u raznim restoranima tijekom cijelog srpnja.

U sklopu programa, bit će organizirani mnogobrojni sajmovi, predstave i razne fešte, među kojima se izdvaja, sada već tradicionalna,  Fešta od rogača, koja će biti održana 25. srpnja na rivi u Donjoj Lastvi, kao i Lastovske svečanosti, 2. kolovoza u Gornjoj Lastvi.