Sajam nautike u Porto Montenegru

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 30. travnja 2014. - 10:34
Autor: 

Porto Montenegro

32. Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju – Nautic Show, održaće se od 1. do 4. svibnja u marini Porto Montenegro, u organizaciji Jadranskog sajma Budva

Ovu sajamsku manifestaciju karakterizirat će dvostruko veći zakupljeni spoljašnji izlagački prostor u odnosu na prethodno izdanje, na kojem će izlagačima biti prikazani brodovi, nautička oprema, oprema za marine, servisne usluge, programi brodskih i vanbrodskih motora i popularni nautički časopisi: Na Sajmu će biti izložena plovila impresivnih dimenzija i plovnih karakteristika renomiranih svjetskih proizvođača. Isto tako, u ponudi su i sportska, pomoćna i plovila za razonodu, kao i više modela plovila, koja su cijenama, veličinom i karakteristikama prilagođena širem krugu potencijalnih kupaca, istakao je izvršni direktor Jadranskoj sajma Rajko Bujković.

Sama lokacija Sajma nautike u marini Porto Montenegro će omogućiti potencijalnim kupcima i probne vožnje eksponata u realnim uvjetima. Ove godine sajam će imati dodatnu vrijednost samim tim što je pozicioniran u srcu naselja i marine, između Zbirke pomorskog nasljeđa i rezidencijalnih kompleksa. Ovaj događaj je uvod u novu nautičku sezonu, a naširem planu i odlična najava turističke sezone u Crnoj Gori, istakao je direktor marine Porto Montenegro, Tony Browne.

PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić najavio je kvalitetan prateći program manifestacije koji će zaokružiti sajamsku ponudu.

Iz programa izdvajamo izložbu fotografije Maje Đurić pod nazivom "Život starih barki" u Zbirci pomorskog nasljeđa.

Svečana ceremonija otvaranja sajma je zakazana za 1.svibnja u 11 sati, i nastavlja se koktelom dobrodošlice u 12 sati.

Radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 19 sati. Cijena ulaznica je 2 eura.