OBNOVA DOMA KULTURE U DONJOJ LASTVI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 03. siječnja 2012. - 12:01
Autor: 

Obnova Doma kulture u Donjoj Lastvi, nastavljana je renoviranjem višenamjenske velike dvorane sa binom, koja bi trebala da bude završena do kraja siječnja. Kako je izjavio za naš radio Zvonimir Deković predsjednik NVO Hrvatska krovna zajednica "Dux Croatorum" iz Tivta, finansiska sredstva su obezbijeđenja od Fonda za manjine Crne Gore, donacijama i dobrovoljnim radom pojedinaca aktivista Hrvatske krovne zajednice.

"Planiramo da dom vratimo u potpunosti u funkciju sa razlačitim sadržajima kako bi stvorili jednu cjelinu koja će svakodnevno funkcionirati i u kojoj će se stalno nešto događati. Gradonačelnik Midrag Kankaraš je obećao finansijsku podporu lokalne uprave daljem uredjenju Doma kulture u Donjoj Lastvi kao i dodatnim angažovanjem Komunalnog preduzeća na uredjenu prilaza i hortikulturnom oplemenjivanju okoline doma koji postaje kompleks. U ovom kompleksu se sada nalaze, Turist biro, Radio Dux, Hrvatska knjižnica i budući Hrvatsko kulturno informacioni centar. "- kazao je Deković.
Budžetskim sredstvima Općine Tivat za 2012 god. godinu predvidjen je iznos od 15 tisuća eura za zamjenu preostale dotrajale stolarije na objektu Doma kulture u Donjoj Lastvi i kupovinu dodatne opreme kako bi završili radove u prvoj fazi.
Kako je dom izgledao nakon preuzimanja od humanitarene organizacije „Caritas" i kako radovi napreduju možete pogledati u našoj foto galeriji.