POŠUMLJAVANJE VRMCA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. siječnja 2012. - 10:38
Autor: 

U organizaciji PK "Vjeverica" te u suradnji sa NVO "Beštije", uz podršku Turisticke organizacije Kotor, Direkcije za izgradnju i uređenje Kotora, Javnog komunalnog preduzeća Kotor i Luke Kotor u nedjelju, 8. siječnja 2012, održaće se akcija posumljavanja Vrmca. Direkcija za šume Crne Gore donirala je sadnice primorskog bora.
Pokret učesnika/ca je u 9.00h na parkingu kod groblja/gradske kapele (kod mosta) u Škaljarima. Poželjno je doći sopstvenim kolima, a one koji nemaju auto rasporedićemo u kolima koja nam budu na raspolaganju. Zavrsetak akcije planiran je za oko 15 sati. Ova akcija nije za djecu zbog specifičnosti terena.

U slučaju lošeg vremena akcija će biti odložena, a informacija o novom terminu će biti objavljena na sajtu www.vjeverica.org
Pozivamo zainteresovane građane/ke da nam se pridruže, uz obaveznu najavu učešća pozivom ili SMS-om na telefon 068 794 867 i/ili na e-mail vjeverice vjeverica.kotor@gmail.com (napišite ime i prezime).
Potreban alat biće obezbijeđen od strane organizatora, a poželjno je da ponesete svoje radne rukavice. Obavezno obujte adekvatnu obuću i obucite odjeću za rad.
Molimo učesnike/ce da ponesu vodu sa sobom,a na kraju akcije biće obezbijeđen pasulj za sve, stoji u sopštenju organizatora PK Vjeverica i NVO Beštije.