KALENDAR KULTURNIH DEŠAVANJA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 13. siječnja 2012. - 11:05
Autor: 

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata izradio je radni kalendar kulturnih manifestacija Hrvata u Vojvodini prema informacijama hrvatskih udruga kulture i pojedinaca. Ovaj je kalendar pomoć svim subjektima u kulturi za bolje planiranje i usklađivanje vlastitih kulturnih aktivnosti kako ne bi došlo do preklapanja važnijih događaja. Tako će svi zainteresirani subjekti u kulturi moći sudjelovati u zajedničkim programima te postići veću vidljivost i bolje rezultate u javnosti.

U Boki smo često svjedoci brojnih preklapanja događaja i manifestacija, posebice ljeti. Dešava se da razni skupovi, izložbe, manifestacije, zbog nedostatka komunikacije, i koordiniranosti organizatora budu u isto vrijeme u istom gradu. Ovo je sigurno dobar primjer kako bi i mi u Boki ili po općinama mogli napraviti kalendar kulturnih manifestacija kako nebi dolazilo do preklapanjan važnih događaja.
Kako izgleda radni kalendar kulturnih manifestacija Hrvata u Vojvodini u 2012. godini možete pogledati na www.zkvh.org.rs ili u pdf-u