"LIJEPOM NAŠOM" U BOKI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 13. travnja 2012. - 10:43
Autor: 

Sinoć je u prepunoj sportskoj dvorani "Župa" održano javno snimanje emisije Hrvatske radio televizije „Lijepom našom". Kapacitet Spotske dvorane „Župa" 1300 mjesta bio je pretijesan da primi sve zainteresirane.
U programu su nastupili brojni izvođači i klape iz Boke i Crne Gore, Bisernice Boke. Inkanto, Grota, Vazda mladi, Karampana, klapa Jadran, Bokeljska mormarice 809, VIS Egzodus, Edita Slabi, Boka nostra, bjelopoljski tamburaši, KUD "Njegoš" sa Cetinja, dubrovački Linđo i klapa Raguza, tamburaši Fijaker iz Osijeka, Milio, Hrnić, Antonela Malis, Alen Nižetić, Ćiro Gašparac Zdravko Škender.

Emisiju „Lijepom našom" gledatelji u Boki rado gledaju od početka njenog emitiranja prije 15 godina, a sada su bili i neposredni sudionici. Nastupio je veliki broj izvođača oko dvadesetak, na samom početku goste iz Hrvatske i brojni publiku pozdravili su u ime Općine Tivat dopredsjednik Ilija Janović i gradonačelnica Kotora Marija Ćatović. Domaći i voditelj bio je Branko Uvodić.
Realizatori ovog projekta su Hrvatska radio televizija u suradnji sa Hrvatskim građanskim društvom Crne Gore. Pregovori i priprema za snimanje ove emisije trajala je skoro 2 godine. Emisija će biti emitirana na Hrvatsko radio televiziji nedelja 22. i 29. travnja.
Više fotografija možete pogledat u našoj galeriji kao i video zapis na našoj naslovnici, a sve snimljene fotografije na našoj facebook stranici.
Audio: LIJEPOM NAŠOM