HUMANITARNO VEČE "DJECA DJECI"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. travnja 2012. - 12:34
Autor: 

Sinoć je u Domu "Gracije Petković" u organizaciji Svjetovalištea doma zdravlja za mlade Tivat i Centra za kulturu održano humanitarna večer pod nazivom „Djeca djeci", za mališane s posebnim potrebama u Tivtu.
"Ovo je druga po redu akcija ovakvog tipa i vjerujemo da će preći u tradiciju. Od novca kojeg smo skupili prošle godine uplatili smo boravak na Ivanovim koritima i u toku njihovog boravka stigla mi je poruka teta Gela nama je lijepo mi bi opet, što je bio dovoljan razlog da i ove godine organiziramo istu akciju", kazala je prisutnima inicijatorka događaja Angelina Gela Uskoković. U toku humanitarne večeri promovirana je knjige, recitacovane su pjesme, a nastupile su klape „Jadran" i „Bocca nostra", balerine iz Podgorice, Vlado i Marko Terić, Josip Petković, Edita Slaby, Stefan, Nikoleta, Savo Čelanović, Martina Likšić, Luka Maslovarić, Ivana Marković, Goran Petrović, Melita Brkan i Patrisija Sindik.

Ispred Evropskog doma i u ime Udruženja djece sa posebnim potrebama zahvalila se Antonela Stjepčević
Sav prikuplje prihod namjenjen je djeci sa posebnim potrebama Tivta i biće utrošen za njihov boravak na Lovćenu Ivanovim koritima.