SUMMER FEST

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 09. srpnja 2012. - 12:37
Autor: 

Organizatori Summer Fest, muzičkog festivala koji će se održati na na plaži Jaz od 3-5 kolovoza, objavili su da cijena ulaznica u pretprodaji su od 20 eura te se mogu kupiti u više gradova: Baru, Budvi, Bijelom Poljeu, Cetinju, Nikšiću, Herceg Novom, Kotou, Podgorici i Tivatu. Na Summer festu portalu možete pogledati precizno mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji. Takođe, po veoma povoljnim cijenama biće organiziran prevoz iz svih crnogorskih gradova, kao i na relaciji Budva-Jaz-Budva, čime se povećava bezbjednost svih posjetilaca, kao i ništa manje važno, stepen uživanja u brojnim aktivnostima, akcijama, dnevnim žurkama koje će ispuniti dnevne sate trodnevnog festa.

Cijena ulaznice za sva tri dana u pretprodaji košta 20, dok će od početka festivala koštati 25 eura. Dnevne ulaznice koštaće 10 eura, a moći će da se kupe samo na ulazu.Prema saopštenju organizatora, zainteresovani mjesto u kampu mogu rezervisati putem e-mail adrese camp@summerfest.me.Dan boravka u kampu košta dva i po eura po osobi. Saopšteno je i da će "nikšićko" točeno od pola litra koštati jedan i po euro.
Na debitantskom izdanju Summer festa nastupiće prvog festivalskog dana: Nagual, Nightshift, Van Gogh, Hladno pivo, Nipplepeople; drugog dana: Off Duty, S.A.R.S., Pero Defformero, Partibrejkers, Riblja Čorba, Beatshakers, a posljednje večeri publici će se predstaviti Gomila nesklada, Who see, Kiki Lesendrić i Piloti, Orthodox Celts, Sunshine i Junior Jack.
Muzički program će svakog dana počinjati u 19.30.