LJETNJA ŠKOLA GOLFA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 12. ožujka 2013. - 0:27
Autor: 

Osnivač kompanije „Boka Group" Džon Gvozdenović Kenedi najavio je juče da će ta firma napraviti program stipendiranja kao dio korporativne društvene odgovornosti, kako bi pronašli i trenirali sljedeću generaciju crnogorskih golfera te stvorili budućeg šampiona u tom za nas, do sada neuobičajenom sportu.
Osim stipendiranja talentovanih lokalnih mladih golfera nakon izgradnje terena, iz „Boka Groupa" juče su obećali i otvaranje ljetnje škole „gdje bi uključili što više mladih igrača i doveli ih do nivoa rekreativnog igranja i kako bi promovisali sport".

„Boka Group" će u prvoj fazi golfa u Tivtu napraviti vježbalište i grin za patovanje svjetske klase. Tim od 4 britanska strukovna eksperta u oblasti dizajniranja golfa proveo je prošlu nedjelju u Crnoj Gori na lokaciji, radeći na analizama potencijala i razmatrajući buduće operativne zahtjeve golf kompleksa.
„Boka Group" je juče objavila i prve idejne koncepte vježbališta za koje predviđa da će biti implementovan od šest do osam mjeseci od finalnog usvajanja detaljnog urbanističkog plana za područje bivšeg poljoprivrednog dobra u Tivtu, gdje planiraju izgraditi golf teren sa 18 rupa u vrijednosti od 180 miliona eura.
S. Luković