SKUPŠTINA BOĆARSKOG KLUBA „NAPREDAK“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. - 19:54
Autor: 

Redovna Godišnja skupština boćarskog kluba „Napredak" održana je u nedelju u Domu kulture „Josip Marković". O aktuelnoj situaciji u klubu, takmičarskoj sezoni, finasiskom izvještaju i ostavrenim rezultatima govorio je predsjednik kluba Zoran Vojnić.
„Klub je osnovan 2005 godine. U proteklom peridu ostvarili smo značajne rezultate, osvojili brojne pehare i medalje, privukli jedan broj mladih boćara koji danas čine okosnicu kluba. Ostvareni rezultati dodatno nas obavezuju.

Boćarski klub „Napredak"opstaje zahvaljujući pomoći Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, Hrvatske građanske inicijative, i NVO „Dux Croatorumu" koji su prepoznali naš klub kao sportskog predstavnika hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori. Ovom prilikom želim istaći da smo upravo tim sredstvima uspjeli obnoviti sportsku opremu, reguralno se takmičiti kroz domaća i međunarodna takmičenja, razviti dobru suradnju sa boćarima iz Osjeka.
U 2013. godini naš klub i pojedinci osvojili su tri zlatne medalje i tri brončane medalje na Općinskom boćarskom takmičenju, što predstavlja veliki uspjeh za naš klub, kao i veliko iznenađenje među poznavaocima boćarskih prilika"- kazao je prdsjednik Zoran Vojnić.
Boćarima su na uspjehu čestitali predsjednica HGI-a Marija Vučinović i predsjednik NVO „Dux Croatorum" Zvonimir Deković, koji su između ostalog kazali da će klub i dalje imati potporu ovih organizacija u skladu sa mogućnostima, jer ulaganje u mlade i sport je ulaganje u budućnost.