ŽIVIMO ZDRAVO - ZUMBA OPEN AIR NA IVANOVIM KORITIMA

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 28. rujna 2013. - 10:44
Autor: 

Avanturistički park Lovćen u suradnji s plesnim klubom "MontenegroDance" organizira Zumba open air master class.
Zumba open air master class će se održati u nedjelju, 29. rujna s početkom u 13 sati u Avanturističkom parku Lovćen na Ivanovim koritima, uz licencirane instruktorke iz plesnog kluba "MontenegroDance".

Zumba je zanimljiv način vežbanja. Jednostavno trening, gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije. Zumba program je stvoren, kao jedinstvena kombinacija plesa i vježbanja uz latino muziku-egzotični plesni ritmovi i fitnes. Zumba plesno ludilo, koje je već odavno zarazilo čitav svijet, munjevitom brzinom se širi i kod nas, i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim, ali zabavnim plesnim pokretima. Muzika, koraci i koreografija su tri elementa, koja zajedno čine Zumba program jedinstvenim i revolucionarnim u fitness svijetu, a time i drugačijim od aerobic programa. Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri i vježbanju - sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe, a uz to ćete i bolje izgledati, odlično se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tijela. Prepustite se muzici, i uživajte.
Ovaj Zumba open air master class je potpuno besplatan, a za sve one koji odluče da nam se pridruže Avanturistički park je obezbijedio gratis osvježenje, kao i poseban popust na cijene u parku, samo 10€ po osobi, za pristup svim stazama!
Dođite da zajedno uživamo uz zarazne ritmove salse, reggaeton-a, cumbie, merrenque, na svježem zraku i u prelijepom okruženju Nacionalnog parka Lovćen. Pokažite avanturistički duh i doživite novo sportsko iskustvo, oprobajte se na avanturističkom poligonu, uz druženje i igru na predivnoj lokaciji.
Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na brojeve telefona 067 – 305 – 525; 069 – 543 – 156 ili na: adventurespark@yahoo.com
Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju, i doživite pravo šumsko iskustvo!