KREĆU KOTORSKE KARNEVALSKE FEŠTE

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 11. veljače 2014. - 13:28
Autor: 

Kako najavljuju iz Centra za kulturu Kotor ovogodišnje Kotorske zimske karnevalske fešte biće održane od 15. do 23veljače.
U subotu 15.veljače u Domu kulture na Prčanju u 15 sati bit će održan Dječji maskenbal, a otvaranje karnevalaskih svečanosti predviđeno je za 19 sati u velikoj sali Kulturnog centra "Nikola Đurković" programom Kotorskih bokunića "Da ako skapulamo". Iste večeri u MZ "Dobrota" u 21 sat biti će organiziran Dobrotski maskenbal.

U nedjelju 16.veljače u Domu kulture u Škaljarima u 14 sati će biti priređen Dječji maskenbal.
"Veče klapa" u velikoj sali Kulturnog centra planirano je za ponedjeljak 17.veljače u 18 sati. Dan kasnije će u crkvi Svetog Duha u 18 sati biti održan "Koncert pod maskama". "Karnevalska papalada" zakazana je u srijedu 19.veljače u 18 sati na Pjaci od kina, a u slučaju lošeg vremena na zatvorenom prostoru Gradske tržnice.
U četvrtak 20.veljače u velikoj sali Kulturnog centra u 18 sati Studio za moderan ples, balet i mažoretke "Alisa" iz Kotora prirediće mjuzikl pod nazivom "Čaroban voz". Istog dana u 19 sati u shopping centru "Kamelija" modna revija "Štuk i pitura, ke bela figura".
Maskenbal u Školskom centru Kotor biće priređen u petak 21.veljače u 19 sati. U isto vrijeme u Domu kulture u Škaljarima biće održano "Škaljarsko veče".
Tradicionalni karneval na Prčanju biće organiziran u subotu 22.veljače u 15 sati. Istog dana u 18 sati samostalni koncert mažoretki "Fešta" u velikoj sali Kulturnog centra "Nikola Đurković", a u 22 sata maskenbal u diskoteci Maximus.
U nedjelju 23.veljače je Tradicionalni zimski kotorski karneval povorka i spaljivanje karnevala. Početak je u 14 sati. Na Glavnom gradskom trgu od 16 sati Kotorane i goste zabavljati će bend "Slatka tajna".
Organizator zimskih karnevalaskih svečanosti je JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor, suorganizator Turistička organizacija Kotor, a pokrovitelj Općina Kotor.