11 godina Radija Dux

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 06. prosinca 2020. - 8:18
Autor: 

Radio Dux danas obilježava jedanaestu godinu od početka službenog emitiranja 6. prosinca 2009. godine.

Tijekom prethodnih godina trudili smo se i trudit ćemo se i ubuduće na najbolji način vam predstaviti našu misiju, a to je očuvanje kulturnih, jezičnih i drugih specifičnosti, koje nas karakteriziraju kao hrvatsku nacionalnu manjinu na ovim prostorima.

Radio Dux i portal www.radiodux.me su postali javni forum, prepoznatljivi kao radio hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori, ali isto tako i svih onih koji su nam potpora  te  podržavaju naš rad. Zaista nije uvijek lako te najbolje znamo koliko je teško funkcionirati i opstati na medijskom polju.

Živimo u periodu kada se ljudi diljem svijeta  bore s mnogim nedaćama, ali i konstantnoj  brizi  kada ćemo se vratiti normalnom životu, ljudima koje volimo,  događajima koji nas vesele te nastaviti  s brojnim kulturnim projektima, koji nas svih ispunjavaju.

Želimo vam zahvaliti  što ste sve ove godine uz nas, jer upravo zbog vas i postojimo. Hvala vam na idejama, kritikama i nesebičnoj potpori. Budite i dalje uz nas, uz želju da uvijek opravdamo vaše povjerenje.

 Veliki pozdrav šalje vam ekipa Radija Dux!