CIM BAZAR- humanitarna prodaja umjetničkih radova crnogorskih umjetnika

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. svibnja 2023. - 16:59
Autor: 

„Kreativni CIM Forum u Kotoru  je platforma koja predstavlja put u kreativnost u svim aspektima, poljima i sferama života, kao i stvaranje otvorenog dijaloga i podrške razvoju medija i kreativnih industrija.  Pored toga, odgovornost prema društvu je neizostavan segment CIM Foruma, te ove godine organizatori sa posebnim zadovoljstvom predstavljaju i CIM Bazar gdje će svoje umjetničke radove predstaviti i donirati poznati crnogorski umjetnici, a čitav prihod biti usmjeren u dobrotvorne svrhe. Umjetničke slike, profesionalne fotografije, unikatne rukotvorine, autorske knjige, prirodna kozmetika,  dizajnerski modeli i mnogo različitih interesantnih i vrlo vrijednih radova i artikala biće dostupni od 25. do 28. maja na CIM Bazaru i to u periodu od 12 do 22 časova u JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ – priopćavaju organizatori.

Umjetnici koji doniraju svoje radove su: Sanja Matijević, Dragana Drašković, Dijana Lazović, Neda Jovanović, Krpena Lutka- Podgorica, Marija Stanković, Ranko Maraš, Milena Đergović, Marija Radusinović, Anđela Maslinovo drvo, Anđela Radulović, Miloš Radulović, Tanja Ivanović, Branko Boroje, Vidak Radmilović Dado, Stevan Kordić, Eleonora Apollonio i Iva Radović.

CIM Bazar na ovom forumu je organiziran uz podršku partnera VISA i NLB Banka. Prikupljeni prihod usmjerit će se za JU Resursni centar za sluh i govor „Dr. Peruta Ivanović“ Kotor, za podršku kreativnoj sekciji koja izrađuje kotorsku čipku.