Dan neovisnosti u Portu Montenegru uz brojne sadržaje

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 17. svibnja 2018. - 9:55
Autor: 

Atraktivan program povodom Dana neovisnosti  Crne Gore bit će obilježen u tivatskoj marini i nautičkom naselju Porto Montenegro, nizom atraktivnih zabavnih sadržaja, šoping popustima i specijalnim ponudama u restoranima, od 19 do 22. 5.

Svi posjetitelji  će tijekom ovih dana uživati u atraktivnim koktelima i gastro platama inspiriranim Crnom Gorom na bazenu Porto Montenegro Jahting kluba, ali i u degustaciji atraktivnog koktela Montenegro Kiss u restoranu One, ili ekskluzivnoj degustaciji vina Flight of Wines u vinoteci Crush Wine Station.

Smotra crnogorskog folklora zakazana je za subotu,  19. 5.,  s početkom u 18:30h u nautičkom naselju, a nastup folklora u Auditoriju Porta Montenegra (korporativna zgrada PM-a, nekadašnji Dom Vojske) u 20:00h.

Za sve ljubitelje gastro iskustva, posjetitelji  i gosti hotela Regent bit će u prilici da kroz crnogorsku večeru od 5 gangova, „gastronomski proputuju“ kroz vrijeme i regije Crne Gore u restoranu Murano, od 19:00h, te osjete raznolikosti njihovih okusa i mirisa. Večera će kombinirati  tipične crnogorske specijalitete i moderna jela, predstavljene u već poznatim šik gastro formatima kulinarskog tima hotela Regent.

Mediteranski zvuci klape Castel Nuovo čut će se na mulu 1, u nedjelju 20. 5., od 20:00h.

Kulminacija zabave zakazana je za 21. 5.  – nastup Atlas benda s repertoarom zanimljivih obradama tradicionalnih crnogorskih pjesama počinje u 20:00h, i zanimljivost je da će ovaj bend mijenjati lokacije tijekom večeri. Danu neovisnosti  nazdravljat će se u Library bar-u i to s posebnim koktelom osmišljenim u čast ovog praznika, a besplatne ture kroz podmornicu Heroj bit će organizirane tijekom cijelog dana.