Diplome za Bokeljsku noć 2016.

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 30. kolovoza 2016. - 9:56
Autor: 

JU Kulturni centar "Nikola Đurković" Kotor je jučer, povodom uspješne organizacije "Bokeljske noći 2016."  organizirao dodjelu zahvalnica i diploma najuređenijim barkama. Predsjednik Organizacionog odbora Bokeljske noći g. Miloš Dževerdanocić  izrazio je  zahvalnost svim sponzorima, partnerima i meštrima, bez čijih spretnih ruku ne bi bilo ni manifestacije.

"Ovoga puta sa nama su bila dva Ministarstva, kulture koje je prepoznalo značaj Bokeške noći kao nematerijalne kulturne baštine i Ministarstvo turizma, kazao je Dževerdanović".

Zahvalnice su podijeljene: PARTNERU - Kotorskom  KOMUNALNOM PREDUZEĆU I SPONZORIMA ADIKKO BANCI (direktorici Tanji Vico)  KOJA PRVI PUT SPONZORIRA OVU MANIFESTACIJU I LOVĆEN OSIGURANJU ( direktoru Jovanu Lipovcu)  KOJA JE DUGOGODIŠNJI SPONZOR.

Zahvalnicu je dobio i DUŠAN VUJAČIĆ, oficir   sigurnosti u  Luci Kotor,  koji je svojom nesebičnom angažiranošću dao svoj doprinos nesmetanom odvijanju manifestacije, kao i kapetan Rajko Čavor za ustupanje svoga broda "VODENA  KOČIJA", kako bi uzvanice mogle uživati u prekrasnom ambijentu ukrašenog konvoja barki.

Za odobren prostor za izvođenje vatrometa, direktor Kulturnog centra  je izrazio  zahvalnost  i DUCKLEY ART CENTRU, koja je sada u bivšoj zgradi Jugooceanije.

Direktor Turističke organizacije Kotor g. Mirza Krcić je u ime suorganizatora zahvalnice dodijelio MORNARICI VOJSKE CRNE GORE, MUP-u Kotor i EKSPOZITURI POGRANIČNE POMORSKE POLICIJE HERCEG NOVI

POSEBNA ZAHVALNICA dodijeljena je  PETRU PEJOVIĆU ZA 40. godina rada u ORGANIZACIJI BOKELJSKE NOĆI .

VJERA RAŠKOVIĆ - PEROJEVIĆ, članica Organizacionog odbora izrazila je zahvalnost  žiriju i u njihovo ime  čestitala meštrima na uloženom trudu i radu.

Ona je ponovila odluku žirija da su SPECIJALNE NAGRADE dobili : DEJAN  MIROŠEVIĆ za "JUGO 45", NIKOLA MILAŠ za "MATADORA," MARKO ŠEVALJEVIĆ za barku "BITI ILI NE BITI" i MARJAN ŠANTIĆ ZA "MODNU REVIJU".

DIPLOMU za osvojeno TREĆE MJESTO  dobio je   NIKOLA MILAŠ  za barku "KOTOR U POPLAVI", DRUGO MJESTO -  TONĆI MIROŠEVIĆ za kreaciju  "ZLATNA KOČIJA" I PRVO MJESTO ZVJEZDAN ŠANTIĆ ZA BARKU "APOKALIPSA" .

U ime Tehničke komisije za odabir barki, PERICA GOJKOVIĆ je, prvi put ove godine,  dodijelio Zahvalnicu GORANU PARTELIJU za NAJLJEPŠI VUČNI BROD, a primio je njegov mali sin  LUKA.