Dječja nedjelja u Porto Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. - 10:55
Autor: 

NVO Djeca Tivta - Dječji savez i kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro obilježit će zajedno, petu godinu zaredom, nedjelju posvećenu djeci pod motom Osmjeh – najveća radost od 3. do 7. listopada, čitavim nizom obrazovno-zabavnih aktivnosti u suradnji s tivatskim obrazovnim ustanovama.

Predstavnici Dječjeg Saveza i Porto Montenegra, obišli su đake prvake tivatskih osnovnih škola i područnih jedinica, i uručili im odjeljenske pakete edukativnog i kreativnog materijala, koji će koristiti u prvom polugođu, kao i CD sapjesmama ovogodišnjeg festivala Naša radost.

Program Dječje nedjelje nastavlja se nizom prigodnih druženja: svoju kreativnost učenici osnovnih škola ispoljili su danas i kroz likovnu radionicu u Zbirci pomorskog nasljeđa.

Za učenike viših razreda tijekom cijele Dječje nedjelje, bit će organiziran besplatan posjet Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru i Podmornici P- 821 Heroj, kako bi upoznali lokalnu povijest pomorstva i podmorničarstva, kroz direktan iskustveni doživljaj i izvan učionice.