Dobrotvorna večer za talentiranu djecu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 24. rujna 2017. - 8:42
Autor: 

Dobrotvorna  večer na kojoj  će nastupiti naš renomirani pijanist Ratimir Martinović s KotorArt talentima održat će se u Hotelu Regent u petak, 29. 9., s početkom u 21.30h.  Dobrotvorna  večer  je dio saradnje bratskih gradova Santa Barbare i Kotora.

Na programu će biti premijera kratkog dokumentarnog filma o dosadašnjoj suradnji Santa Barbare i Kotora u režiji Dušana Vulekovića. Za glazbeni  dio programa zadužen je pijanist  Martinović i sudionici Muzičke škole „Vida Matjan“, dok će za pripremu koktela biti zaduženi polaznici Kulinarske akademije “Goran Milić” u Los Anđelesu tj. učenici Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru.

Novac skupljen   ovom prilikom bit će iskorišten za odlazak učenika Resursnog centra na Kulinarsku akademiju u Kalifornij, i kao i za regionalnu turneju mladih talenata, učenika Muzičke škole Vida Matjan u Kotoru.  Na ovaj način se suradnja dva grada fokusira na pružanje šanse mladim ljudima

Američki sponzori su za dobrotvornu večer već opredijelili 5000 eura.  Brojnim sponzorima i donatorima čija će imena KotorArt objaviti ususret događaju, kao i svim pojedincima koji ga podrže, bit će uručene zahvalnice. Dobrotvorna večer  se realizira uz potporu  Hotela Regent a u organizaciji Odbora bratskih gradova i Festivala KotorArt, a ulaz je besplatan.