Dodijeljene učeničke knjižice polaznicima hrvatske nastave

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 16. lipnja 2020. - 11:05
Autor: 

Jučer je dodjelom učeničkih knjižica polaznicima hrvatske nastave u Tivtu i Kotoru obilježen završetak školske godine. Nastava se, usprkos pandemiji, održavala redovito online te učenici nisu bili na gubitku, već su imali mogućnost biti kreativni, vrijedni i prilagoditi se jednom novom načinu rada, kada je hrvatska nastava u pitanju.

Učiteljica hrvatske nastave Brankica Vrbat uručila je učenicima i pohvalnice za trud i zalaganje, a Ogranak Matice hrvatske u Boki kotorskoj darovao im je knjige za uspješan završetak školske godine. Uručenju knjižica u Kotoru nazočio je i konzul savjetnik Marijan Klasić te svojim prisustvom dao podršku učenicima i nastavnici u njihovom radu. Učenike je pozdravio i ravnatelj Osnovne škole „Njegoš“ Dragutin Šćekić.

U osmom mjesecu učenike očekuje terenska nastava, kada će imati priliku upoznati se sa Slavonijom, tj. posjetiti Osijek, Vukovar i Đakovo.

Čestitamo svim učenicima, koji su uspješno završili nastavnu godinu, a maturantima želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju i hvala im što su dugi niz godina bili dio hrvatske nastave.