FOCUS konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 24. studenog 2020. - 9:35
Autor: 

Sutra, 25.11.2020., započinje šesto izdanje FOCUS konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama koje će trajati i 26.11.2020. Po prvi puta na FOCUS konferenciji govorit će direktorica odjela strateških komunikacija u Europskoj komisiji Tina Zournatzi; direktor službe za javne komunikacije i informacije Vlade Nizozemske Erik den Hoedt, glavni tajnik Skupštine europskih regija Christian Spahr, glavni tajnik Venice Club-a Vincenzo Le Voci, ali i ministar za javnu upravu Republike Slovenije Boštjan Koritnik te predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i Krešo Glavač, v.d. voditelja Službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. Održat će se i dva panela. Sutra, 25.11.2020., u 12:00 sati panel pod nazivom ,,Pogled medija na komunikacijske poruke javne uprave“ kojeg moderira Dražen Dretar, a na njemu sudjeluju Jadranka Rabrenović, novinarka u dnevnom listu i portalu Pobjeda; Robert Čoban, predsjednik Color Press Group i direktor Color Media Communications; Boris Vlašić, novinar Jutarnjeg lista; Aida Hadžimusić, novinarka i producentica televizijskog kanala Al Jazeera. Prekosutra, 26.11.2020. u 11:45h održava se panel ,, Obilježja i izazovi komunikacije u političkim i javnim institucijama“ kojeg moderira Holger Haibach, a na njemu sudjeluju Melita Pavlek, glavna tajnica Hrvatske Zajednice županija; Almedina Porča, pomoćnica načelnika za odnose s javnošću i informacijski sistem Općine Stari Grad; Jelena Parezanović, specijalna savjetnica ministra u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije - odjel za suradnju s medijima; Vesna Škare Ožbolt bivša ministrica pravosuđa Republike Hrvatske i bivša saborska zastupnica. Konferenciju će pratiti oko 200 prijavljenih sudionika.

Organizatori konferencije su Apriori institut za integrirano-inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i Zaklada Konrad Adenauer. Podršku pruža Agencija Apriori World.

Konferencija je bez kotizacije, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenim stranicama: https://www.focus-conference.eu/ .