Foto natječaj "Jedrenje"

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 07. travnja 2019. - 8:57
Autor: 

Povodom 13. Tivatske regate UNA Montenegro Cup JK Delfin organizira foto natječaj na temu „Jedrenje.“ Natječaj je otvoren od 7.-18. 4. 2019. Natječaj je otvoren za sve zaljubljenike u fotografiju, koji vjeruju da su uhvatili „dobar moment“ na temu jedrenja, pa su dobrodošle fotografije s bilo koje regate, s jedrenja iz gušta, i sve one što za temu imaju brodove na jedra i more.

Sudionici su pozvani da dostave najviše dvije svoje fotografije na e-mail tivatskaregata@gmail.com sanaznakom „Za foto konkurs“ i ime i prezime. Natječaj je otvoren do danas u 12 sati, do petka, 18. 4. u 12 sati.

U namjeri da svaki segment Tivatske regate, koja sve više postaje multimedijalni festival posvećen moru, bude od Tivta i za Tivat, za žiri Natječaja pozvan je „Foto, kino i video klub Mladost“ Gornja i Donja Lastva, lokalni klub koji s Delfinom dijeli decenije trajanja i definiranja dijela kulturno-sportskog života grada. Naši meštri od fotografije odlučit će o tri najbolja rada, kojima partner regate, kompanija UNA Montenegro, dodjeljuje tri prve nagrade - Quad Foto Safari Full Feel Luštica.

Sve pristigle fotografije bit će izložene u okviru ceremonije proglašenja pobjednika 13. Tivatske regate UNA Montenegro Cup, u nedjelju, 21. 4. u 18 sati na mulu JK Delfin, a njihovi autori su dobrodošli na druženje uz nastup Dklape „Kotorski Grdelini,“ klape iznenađenja i Acoustic Duo Small Talks.

Tivatska regata slovi za jedno od najfotogeničnijih sportskih nadmetanja, koje se organizira u Crnoj Gori, te svake godine, osim zaljubljenika u jedrenje, okuplja i veliki broj amatera i profesionalaca fotografa, koji bilježe nadmetanje krstaša s kopna i s mora. Foto natječaj je pokrenut upravo u čast njima koji na taj način šire saznanje i ljubav prema jedrenju kao sportu, ali i načinu života koji obilježava Boku kotorsku. Zahvaljujući organizatorima, zainteresirani i ove godine mogu dobiti mjesto na nekom od plovila koja pružaju potporu na moru.