Humanitarna utrka "Tivat Fun Run"

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 05. svibnja 2018. - 9:36
Autor: 

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro), u subotu, 5. svibnja, organizira humanitarnu utrku pod nazivom “Tivat Fun Run ”. Sva prikupljena sredstva će biti mobilijar Malog parka u Tivtu.

Glavni pokrovitelji utrke je Adriatic Marinas - Porto Montenegro, a njima su se pridružile mnogobrojne tvrtke i pojedinci koji su prepoznali važnost ovog projekta.

Utrku su također podržali Općina Tivat, MUP CG - Područna jedinica Tivat i volonteri Crvenog krsta.

Humanitarna utrka “Fun Run” se održava po četrvrti put i polako gradi prepoznatljiv imidž visoko kvalitetnog događaja humanitarnog karaktera koji okuplja veliki broj sudionika.

Tivat Fun Run je otvoren za djecu i odrasle, pa i one koji se ne žele natjecati za medalju već za opći boljitak. Iz škole Knightsbridge su priopćili da je za djecu mlađu od 12 godina potrebna pratnja roditelja.

Ove godine, sudionici će moći birati između utrke u dužini od 5 km ili trci/šetnji od 2 km koja ne bi bila natjecateljskog karaktera. Utrka će početi i završiti se ispred KSI škole. Sudionici se već mogu registrirati i na dan trke u periodu od 9:00 - 9:45 sati.

Prvih 100 prijavljenih dobija Fun Run majicu.

Početak utrke je predviđen za 10:00 sati. Donacija za sudjelovanje iznosi 3 eura za djecu i 7 eura za odrasle sudionike. Na mjestu prijavnog centra, također će se moći kupiti tiketi za nagradnu lutriju, čije će se izvlačenje održati na platou ispred škole Knightsbridge, nakon proglašenja pobjednika.

Brojne donacije za organizaciju utrke, nagradnu lutriju i potporu dešavanju, pored generalnog sponzora utrke, pristigle su iz Pert - voća i povrća, Vapora, pekare BSD Davidović, hotela “Regent”, slastičarnice Minjon, Avanturističkog parka “Ivanova Korita”, kozmetičkih i frizerskih salona “Pura Vida”, “Zen” “Vlado Hair Design”, “Queen”, “Šabić 2”, “Hair Culture”, tivatskih restorana i kafića “Big Ben”, “One”, “The Black Sheep”, hoteli “Regent”, “La Roche” i “Astoria” ,Bevanda i Mala barka, a kao i svake godine fotografije će dobrovoljno raditi Mihael Miko Đuričić.

Medijski sponzori je Radio Tivat.