Društvo

Vuksanović Mandiću: Pavelić je za mene zločinac, a za Vas je Mladić heroj

Predsjednik parlamenta i lider NOVE Andrija Mandić je tokom premijerskog sata, nakon što je premijer Milojko Spajić rekao da će podržati rezoluciju o genocidu u Srebrenici, najavio rezoluciju o Jasenovcu.

Pročitajte više

Izbori za članove Europskoga parlamenta iz Republike Hrvatske

Obavještavamo hrvatske državljane da će se izbori zastupnika Republike Hrvatske za Europski parlament održati u nedjelju 9.

Pročitajte više

Sjećanje na proslavu Spasovdana u Tivtu

Velikih kršćanski praznik SPASOVDAN – SPASOVO  -UZAŠAŠĆE  je blagdan koji se slavi četrdeset dana nakon Uskrsa, uvijek četvrtkom, a obilježava Kristovo uzašašće na nebo.

Pročitajte više

MVEP povodom Dana Europe: Slavimo mir i jedinstvo

Obilježavanjem Dana Europe slavimo mir i jedinstvo koje članice Europske unije njeguju od samih začetaka europskog integriranja, priopćilo je u četvrtak Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP). 

Pročitajte više

Radovi na zvoniku crkve sv. Roka

Zvonik crkve sv. Roka  u Donjoj Lastvi od danas će biti u ljepšem svjetlu, uz pomoć Lastovljana Gorana Jakelića i Anta Perušine, a zahvaljujući i Komunalnom poduzeću, koje je ustupilo dizalicu, koja će mještanima pomoći u današnjim radovima.

Pročitajte više

"Slijedili smo vrijednosti kada to nije bilo lako, drago mi je što su one danas više prihvaćene nego tada"

Skupština Crne Gore raspravljala je o "Prijedlogu odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u Misiji Ujedinjenih nacija na Kipru", kao i o "Prijedlog odluke o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u NATO pomorsku operaciju „Sea Guardian" ".

Pročitajte više

Lord Byron na Prčanju

Ove godine, točnije 19. travnja, navršilo se 200 godina od smrti poznatoga engleskog pjesnika iz razdoblja romantizma Georgea Gordona Byrona (1788.

Pročitajte više

Game Changer Summer Festival u Tivtu

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima dolazi u Crnu Goru. Ovog ljeta, Tivat će biti epicentar tehnoloških inovacija,  kao nikada do sada.

Pročitajte više

Info dan u Omladinskom klubu Kotor

U četvrtak, 9. 5.,  u 11 sati,  bit će organiziran  Info dan o prilikama za volontiranje u Crnoj Gori i inozemstvu,  u Omladinskom klubu Kotor.

Pročitajte više

Predstava „Klara, dogodilo se nešto neočekivano” u Kotoru

Predstava   „Klara, dogodilo se nešto neočekivano” u produkciji Scene “Maska” iz Šapca,  bit će izvedena na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra u četvrtak,  9. 5., s početkom u 20 sati.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo