„Karotrc 2019.“ 16. ožujka

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 07. ožujka 2019. - 10:52
Autor: 

Povodom održavanja druge trke karića "KAROTRC 2019.", u suradnji s Općinom Herceg Novi i direkcijom 50. Praznika Mimoze, organizator NVO Maškare obavještavaju sve zainteresirane za sudjelovanje, da to učine još danas, jer se prijave, kako je ranije najavljeno, zatvaraju večeras u ponoć.

Trka će biti organizirana 16.3.2019. u Starom gradu, od 11:00h do 15:00h, ulicom od „Gradske kafane“ do Škvera u dužini od 700 metara. Natjecatelji će biti u konkurenciji najboljih vremena za novčane nagrade, a za robne nagrade od naših sponzora za najmaškaraniji karić, za najoriginalnije ime ekipe, za najatraktivniju vožnju, za najstarijeg natjecatelja i za one najsporije. Do danas je prijavljeno 50 ekipa, u kategorijama jednosjed, dvosjed i trosjed, što je pokazatelj koliko je ova manifestacija od prošle godine probudila zanimanje za ovakav događaj i želju za bar na kratko povratak u djetinjstvo. Za razliku od prošle godine kada smo imali samo jednu natjecateljicu, ove godine  imamo dosta ženskih natjecateljica koje će se oprobati u dvosjedima.

Prijavljene ekipe su iz  Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Trebinja, Beograda i Šibenika.

Moramo napomenuti da su sudjelovanje  u konkurenciji prijavili Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, bubnjar Dragoljub Đuričić i prvak svijeta u karićima iz Šibenika. SVI NA "KAROTRC 2019".