Kazališna predstava ,,Boing-boing" u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 05. svibnja 2023. - 10:00
Autor: 

Kazališna predstava  Nikšićkog pozorišta ,,Boing-boing", koju je po tekstu Marka Kamelotija režirao Ratislav Ćopić, bit će odigrana u ponedjeljak, 8.5., s  početkom u 20 časova u Velikoj dvorani  Centra za kulturu Tivat.

U predstavi igraju: Stevan Vuković, Jovan Krivokapić, Gordana Mićunović, Maja Stojanović, Žana Gardašević Bulatović i Nikola Vasiljević 

Dramaturgiju i  adaptaciju potpisuje Isidora Milosavljević,  scenografiju Vesna Sušić, kostimografiju Ivana Ristić. 

“Neko će sa pravom reći da pozorište treba da postavlja velika pitanja, otvara važne teme i komunicira sa sadašnjošću. Cilj je uvek otkrivanje neke istine. Međutim, nije uvek potrebno da pitanja koja otvaramo budu filozofska ili od kosmičkog značaja; nekad je sasvim dovoljno podsetiti na neke male istine, zaboravljene, a jednako bitne. Čovek ide u pozorište jer mu je potrebna ta iluzija, mogućnost boljeg sveta. Život je već sam po sebi dovoljno težak i komplikovan. Dok čovečanstvo u ovom trenutku možda ide ka svojoj propasti, zaboravljajući koliko je sve prolazno i promenljivo, posle svega što smo prošli u poslednje vreme, čoveka je potrebno podsetiti da se smeje, da se igra i raduje. Da se vrati sebi. Ako nisam isuviše pretenciozan, nadam se da će ova predstava publiku podsetiti na to da život, kakav takav, ima smisla”, izjavio je redatelj Rastislav Ćopić.

Cijena ulaznice je 7 eura.

Informacije i rezervacije na broj 069 342 799.