Kotorski biskup msgr. Ilija Janjić uručio zahvalnice medijima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. rujna 2016. - 12:34
Autor: 

Danas se kotorski biskup monsinjor Ilija Janjić sastao s predstavnicima i urednicima medijskih kuća kako bi im uručio zahvalnice i medalju posebice kovanu za 850. obljetnicu posvećenja Katedrale, za doprinos u promociji proslave 850. obljetnice, kao i za redovito praćenje rada Kotorske biskupije.

Ispred tiskovnog ureda Kotorske biskupije nazočne je pozdravio i uputio zahvale pročelnik tiskovnog ureda don Robert Tonsati, a zahvalnice i medalje uručio je biskup Janjić, koji je u kratkom rezimeu o istrajnosti Katedrale kroz stoljeća i nedavno održanoj proslavi obljetnice kazao da imamo biti ponosni što smo bili dijelom ove obljetnice, Katedrale kroz koju su hodili svi naši bokeški sveci. „Dragi prijatelji,  neka ovaj jubilej koji je za nama bude novi početak izgradnje hrama koji je u nama, da nam život bude ljepši i da učvrsti komunikaciju između nas, i komunikaciju s drugima da svi mogu pratiti što se zbiva u našemu Kotoru“ – poručio je msgr. Ilija Janjić.

Radio Dux će i ubuduće kao i tijekom svog višegodišnjeg rada rado slikom i riječju kako u Boki, tako i u regiji,  prenositi svečanosti i zbivanja koja će se odvijati na teritoriju Kotorske biskupije.