Nagrada za Luku Kotor

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 17. srpnja 2015. - 9:17
Autor: 

U cijelosti vam prenosimo priopćenje Luke Kotor:

„Luka Kotor“ AD odlikovana  je od strane  svjetske organizacije Business Initiative Directions Zlatnom Medaljom za Kvalitet ( International Star of Quality ISAQ ). Na osnovu istraživanja i analiza koje je BID sprovela, a na bazi kriterijuma QC100 Total Quality Management Model, Nominacioni Komitet ISAQ donijela je odluku da se ova laskava titula dodijeli kompaniji „Luka Kotor“ AD. Predstavnik „Luka Kotor“ AD pozvan je da primi nagradu u Ženevi, 20. septembra 2015. godine na 16. International Quality Convention-u.

Business Initiative Directions je kompanija koja se bavi promocijom kulture kvaliteta i stalnim usavršavanjem kompanija iz cijelog svijeta. Uspostavljen je sistem glasanja u kome učestvuje 132 zemlje iz cijelog svijeta. Ovaj proces glasanja je dio QC 100 modela za upravljanje kvalitetom, što podrazumijeva usavršavanje strategije upravljanja i pravilna komunikacija u cjelokupnom procesu upravljanja.

Kompanija „Luka Kotor“ AD svojim profesionalnim radom i kvalitetnim upravljanjem unapredjuje kvalitet i uvodi inovacije u cilju poboljšanja poslovanja i na zadovoljstvo korisnika usluga koje pruža. Dobijanjem ove nagrade potvrdjuje se dobra strategija i pravilan model upravljanja“.