Omladinski kulturni centar Herceg Novi nastavlja s aktivnostima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 20. studenog 2015. - 9:21
Autor: 

NVO Omladinski kulturni centar je počeo s realizacijom projekta  „Democratic voice of youth“.. U sklopu ovog projekta u subotu, 21.11.2015. godine organiziramo  šestu radionicu – „Ako imaš šta da kažeš pokreni novine2.

Projekt će trajati osam mjeseci, a u prvoj fazi bit će organizirano osam radionica kako bi budući volonteri redakcije stekli osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava. U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove kao i radio emisije na online radiju.

Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom u cilju njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu suradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena.

Voditelj šeste radionice po redu je Milosav Marinović, osnivač, glavni i odgovorni urednik jedinstvenog aktivističkog magazina „LICE U LICE“, dramaturg, scenarista, pisac proze,kazališnih komada i filmskih i televizijskih scenarija, nekadašnji dramaturg kazališta  Atelje 212  i umjetnički direktor Kazališta na Terazijama.

Projekt je financiran od strane Američkog  veleposlanstva u Podgorici.

Radionica počinje u 12 sati, ulica Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namijenjena je svim uzrastima. Sudjelovanje je besplatno.

Prijave za sudjelovanje u radionicama, kao i sve informacije vezane za ovu radionicu i uključivanje u projekt, možete dobiti putem mail- a: okcentar.hn@gmail.com ili na telefon: +382 69 619 827.