Novosti Omladinskog kulturnog centra Herceg Novi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 23. listopada 2015. - 8:56
Autor: 

U cijelosti vam prenosimo priopćenje Omladinskog kulturnog centra:

„NVO Omladinski kulturni centar je počeo sa realizacijom projekta Democratic voice of youth. U sklopu ovog projekta u nedelju, 25.10.2015. godine organizujemo  petu radionicu- Aktivizam i volonterizam mladih iz različitih socio-kulturnih sredina

Projekat će trajati osam mjeseci, a u prvoj fazi biće organizovano osam radionica kako bi budući volonteri redakcije stekli osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava. U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove kao i radio emisije na on-line radiju.

Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom u cilju njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena.

Voditeljka pete radionice po redu-  Aktivizam i volonterizam mladih iz različitih socio-kulturnih sredina je Senka Domović Bulut, sociološkinja, omladinska radnica i  volonterka sa višegodišnjim iskustvom  u mnogim nevladinim organizacijama.

Projekat je finansiran od strane Američke ambasade u Podgorici.

Radionica počinje u 11 časova, ulica Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namjenjena je svim uzrastima. Učešće je besplatno.

Prijave za učešće u radionicama, kao i sve informacije vezane za ovu radionicu i uključivanje u projekat, možete dobiti putem mejla: okcentar.hn@gmail.com ili na telefon: +382 69 619 82“.