Otvaranje zimske sezone "Winter opening 2019./20."

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 09. prosinca 2019. - 10:55
Autor: 

Turistička organizacija Tivat najavljuje otvaranje zimske sezone „Winter opening 2019./20.“ na ski centru Kolašin 1600,  u subotu, 14. 12.2019. godine. Organizatori događaja su: NTOCG, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Skijališta Crne Gore. Ovom prilikom obavještavamo javnost da će biti organiziran besplatan autobusni prijevoz na relaciji Tivat – Kolašin – Tivat s polaskom iz Tivta u 6:00h, s autobusnog stajališta u centru grada (stara autobusna stanica), dok je povratak za Tivat iz ski centra planiran u 16:30h. Broj mjesta je ograničen, pa molimo sve zainteresirane da rezerviraju mjesto u prostorijama Turističke organizacije Tivat, najkasnije do četvrtka, 12. 12. 2019. godine.

Sam događaj će uveličati glazbena zvijezda Indira Forza- Ex Colonia, a da žurka bude još bolja pobrinut će se DJ Vlado Božović.

Za sve posjetitelje na dan Winter openinga bit će osigurane nagradne igre s velikim brojem nagrada,  zatim besplatan parking, besplatno skijanje/panoramska vožnja žičarom, tradicionalni mega kačamak – besplatne porcije, promo cijene pića, kao i sniježne igre za djecu sa animatorima.