Porto Montenegro dobitnik prestižne nagrade Stvaratelji za stoljeća

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 06. ožujka 2016. - 12:37
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas dobitnik je godišnjeg priznanja Stvaratelji za stoljeća, koje dodjeljuje Međunarodni ekonoski forum Perspektive, odnosno njihov komitet za dodjelu Velikog priznanja za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Na svečanoj dodjeli nagrade u subotu, 5. ožujka, u luksuznom hotelu Sheraton u Dubrovniku, nagradu je PR menadžeru Porto Montenegra dodijelio Predsjednik žirija, prof. Dr. Franc Šausberger (Franz Schausberger).

Prema riječima organizatora, kompanija Adriatic Marinas se, sa svojim projektom marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja izdvojila od ostalih, zbog brzog razvoja projekta, kvalitete nautičkog i turističkog proizvoda, broja zaposlenih i doprinosa lokalnoj zajednici, ali i ugleda i imidža koje za vrlo kratko vrijeme uživa od svjetske klijentele,. 

Razvojnim potencijalima i dinamikom investicije, marina za superjahte u nautičko naselje Porto Montenegro, predstavlja jedan od najznačajnijih projekata u Crnoj Gori, sa impresivnom međunarodnom reputacijom. Tivatska marina je stvaratelj „za stoljeća“, kreator jednog novog segmenta u luksuznoj turističkoj industriji u lokalnoj zajednici, ali i u ovom dijelu Mediterana, istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Od predloženih 411 kandidata, odabrano je 97 dobitnika iz 9 zemalja regije (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Srbija).

 „I ove godine, nagrade i priznanja Stvaratelji za stoljeća otišli su u ruke ruke onih najzaslužnijih. Svi oni su heroji današnjice, ali i sutrašnjice, ključni za razvoj sredine u kojoj djeluju, no i onaj globalnog karaktera. Zadovoljan sam je su nagrade Staratelji za stoljeća otišli u desetak zemalja, te je to dodatni podsticaj laureatima u stvaranju opšte dobrobiti društva“, izjavio je prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik međunarodnog nezavisnog Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja Stvaratelji za stoljeća, kojeg sačinjava 16 stručnjaka za ekonomiju, marketing, menadžment, financije i preduzetništvo iz devet europskih zemalja.