Porto Montenegro na europskim sajmovima nautike

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 06. rujna 2019. - 11:35
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavit će svoj projekt Porto Montenegro na najznačajnijim rujanskim sajmovima nautike u Europi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (10. – 15. 9.), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sauthemptonu u Britaniji (13. – 22. 9.), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (25. – 28. 9.).

Ovi sajmovi su sjajne komunikacijske platforme za susrete s partnerskim kompanijama i suradnicima, novim klijentima Zapadne Europe, koji i jesu dominantni klijenti Porto Montenegra, i u domenu marine i rezidencija Porto Montenegra.

42. edicija Sajma nautike u Kanu oboriće ove godine sve rekorde po pitanju broja izlagača – promocija preko 125 jahti, i preko 590 kompanije koje se bave jahting industrijom. Organizatori očekuju preko 50.000 posjetitelja.

Porto Montenegro bit će predstavljen i na ovogodišnjem sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji, od 13 do 22.  rujna.  Devet dana manifestacije, posjetitelji će imali priliku obići gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Europi, a održava se svakog rujna od 1969. godine u Mejflauer Park-u.

MYS - Monaco Yacht Show okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ovogodišnji MYS je jedinstvena prilika da se u marini Port Herkules predstavi više stotina izlagača i partnera.