Potpora Luštice Bay vrtiću u Radovićima

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 15. veljače 2017. - 19:51
Autor: 

Predstavnici kompanije Luštica Development AD Tivat posjetili su danas područno odjeljenje tivatske Javne predškolske ustanove (JPU) „Bambi“ u Radovićima i uručili TV uređaj kao donaciju nastavnim sredstvima ove predškolske ustanove. Donacija je realizirana iz sredstava opredijeljenih prošlogodišnjim Protokolom o sponzorstvu vrijednim 150 tisuća eura koji kompanija svake godine potpisuje s Općinom Tivat, a događaju su nazočili predsjednik MZ Krtoli Ivan Starčević i roditelji mališana koji pohađaju ovo odjeljenje.

Nastavno osoblje odjeljenja JPU u Radovićima izrazilo je potrebu za TV uređajem kako bi opremljenost vrtića bila na većem nivou i mi smo se, kao i uvijek kada su u pitanju najmlađi, rado odazvali. Raduje nas što imamo mogućnost da pomognemo slične projekte od važnosti za obrazovanje, a pristup koji nastavljamo da njegujemo biće i ubuduće usmjeren na rješavanje konkretnih životnih pitanja stanovnika našeg neposrednog okruženja“, priopćila je Slavica Milić, izvršna menadžerica u marketingu Luštica Development.

Ravnateljica JPU Bambi, Jasna Vujović zahvalila je na donaciji, u ime kolektiva i roditelja mališana.

Zahvaljujući kontinuiranoj podršci Luštice Development u odjeljenju u Radovićima su značajno poboljšani uslovi boravka djece i nastavnog osoblja. Današnja donacija će biti poticaj za bova edukativna dešavanja. Reakcija i djece i roditelja je odlična“, kazala je Vujović.

Područno odjeljenje u Radovićima prošle godine je dobilo nove, dodatne prostorije, zahvaljujući donaciji Luštice Development u iznosu od oko 32 tisuće eura. Ovo odjeljenje postoji već 33 godine a donacijom kompanije na postojeći prostor od 38 metara kvadratnih dograđen je novi moderni objekat površine 78 metara kvadratnih i utrostručen prostor za boravak mališana. Ovom rekonstrukcijom vrtić koji pohađa tridesetak mališana dobio je veliki garderober i kuhinju, veliko kupatilo sa sanitarnim čvorom i duplo veći dnevni boravak.

Luštica Bay se razvija na poluotoku Luštica, u Krtolima čiji su administrativni centar Radovići.

Na površini od 690 hektara Luštica Bay je planiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i integriran u lokalnu zajednicu kao funkcionalni grad operativan i otvoren za posjetitelje tijekom cijele godine.

Kompanija je do sada izdvojila sredstva u iznosu od više od milijun eura kao potporu lokalnim i projektima na nivou Crne Gore.