Prijem za Tivćanina Antonija Matkovića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 07. veljače 2022. - 12:29
Autor: 

Predsjednik Općine Željko Komnenović danas je primio Tivćanina Antonija Matkovića, dugogodišnjeg sportskog rekreativca,  koji je nakon teške prometne  nesreće, usprkos brojnim poteškoćama, nastavio  baviti   sportom i trenutno se priprema za profesionalna natjecanja  bodybuildinga u Velikoj Britaniji i Srbiji, u kategoriji lica s invaliditetom.

S Matkovićem, koji je također i član novoformiranog općinskog Savjeta za mlade, predsjednik Općine razgovarao je o njegovim planovima za predstojeća sportska natjecanja, kao i uvjetima treniranja sa kojima se kao lice s invaliditetom susreće. „Prvi događaj biće u Londonu, 4. juna, a nakon toga slijede još dva, koja će ujedno biti i kvalifikacije za svjetsko takmičenje u Americi naredne godine“, naveo je Matković i kazao da se za natjecanja priprema samostalno.

Predsjednik Općine je kazao da će Općina  Tivat, u okviru svojih mogućnosti, podržati njegov sportski angažman i izrazio nadu i očekivanje da će i druge institucije i javnost slijediti takav primjer i podržati Tivćanina, koji će na predstojećim natjecanjima biti jedini predstavnik Crne Gore.

Prijemu u kabinetu prisustvovao je i potpredsjednik Općine Goran Božović, kao i sekretarka za društvene djelatnosti Borka Mršulja.